Wilma och Helena

Hej! Vi är två tjejer födda år 2000 som befinner oss i två olika städer av landet. Vi heter Wilma och Helena. Just nu har vi bestämt oss för att vara anonyma, men vi vet inte hur det blir sen. Vi kallar denna blogg för "easy peasy", men kommer skriva om ungefär motsatsen. Vi kommer bland annat skriva om att allt ibland inte är som det ska, men att det är okej. Det kommer också dyka upp en hel del annat, så stay tuned!

Lyckad Valborg

Publicerad 2016-05-01 13:36:00 i Allmänt,

Det blev en lyckad valborg igår kväll. Umgicks med mina bästa vänner och hade det allmänt mysigt. Möttes runt halv sex och handlade till middagen. Blev en enkel sallad men kyckling, enkelt men gott. Vi köpte även lite frukt och grönsker till dipp. Riktigt mysigt. Låter så vuxet engligt mig att spendera valborg såhär. Vi gjorde även lite påhittade drinkar, något som var riktigt gott var Vodka och champis blandat och sen mossa i frysta hallon med vattenmelon. Jag förespråkar verkligen inte att man dricker om man är under arton. Men men. 
 
Vi drog sen ner en sväng och kollade på när det skulle tända brasan. Ganska tråkigt enligt mig men endå mysigt. Något som måste göras på valborg, eftersom det var ganska kallt ute så gick vi hem ganska fort och fixade frukt och grönsaker. Mysigt. Älskar verkligen att bara umgås med vänner snacka skit och lyssna på musik. Påtal om musik, en person som har hamnat på replay under den senaste veckan är James TW.  Så himla duktig, älskar verkligen " When you love someone". Gick på Shawns konsert som var förra veckan i fryshuset där han var förband. Båda var helt underbara. Vi gick sedan ut en sväng dock var det så otroligt mycket folk som man liksom känner igen men inte pratar med. Obehagskänslan enorm när man ska gå hem. Ensam i mörkret just en sån här kväll, tror jag tänkt skriva ett inlägg om det här. Hur vi tjejer är livrädda för att gå hem på kvällen, ta bussen sent osv. Jag står för att alla ska ha samma rättigheter. Alla har en rätt till att leva ett liv där man känner sig trygg  och älskad. Står även för hur alla människor på denna jord ska bli accepterade. Ett stort ämne att prata om, många tankar och mycket känslor.
 
Fick hem ett tråkigt brev i fredags, ännu en tid på BUP. Tror inte det var terapi utan vi håller på med en utredning, iallafall försöker starta igången en. Mest för att utesluta det men annars kunna få hjälp. Om det skulle va något skulle det förmodligen vara ADD då det är det enda som ens är i närheten. Har även diagnoserna Depression och Ångest. Går på medecin och har gjort det ett tag så mår mycket bättre nu om man jämnför med ett år sen. Kan ta mer om det är nån annan gång!
 Wilma

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela