Wilma och Helena

Hej! Vi är två tjejer födda år 2000 som befinner oss i två olika städer av landet. Vi heter Wilma och Helena. Just nu har vi bestämt oss för att vara anonyma, men vi vet inte hur det blir sen. Vi kallar denna blogg för "easy peasy", men kommer skriva om ungefär motsatsen. Vi kommer bland annat skriva om att allt ibland inte är som det ska, men att det är okej. Det kommer också dyka upp en hel del annat, så stay tuned!

Mina senaste smink inköp

Publicerad 2016-06-26 02:33:38 i Allmänt,

Har fått in lite pengar från betyg och presenrkort som avslutningsprsenter så har beställt lite nytt smink. Har även beställt like saker från ebay och aliexpress. Tycker det är ganska kul att köpa från billiga sidor och se hur kvalliten osv är. 
NYX micro brow pencil i färgen i ash brown 99:- Har hört att det ska vara ett bra dupe för anastasia's brow wiz. Jag gillar pennan men det är verkligen extremt lite produkt i! Den är jättesmal och passar till att fylla i håll eller slutet av brynen
 
Urban decay all nighter. 118 ml 245:- på kicks. Älskar denna håller verkligen sminket på plats och man får mycket vara för sminket eftersom det bar akrävs 3-4 sprut. Den har dock en liten udda lukt inget som stör alldelses för mycket. 
Make up forever HD high definition powder har för mig att den kostade 120 :- Enda problemetjag har med denna är att det blir vitt på fotot vilket jag annars även har problem med.
Mac Lip pencil i färgen Whirl har för mig att den kostar 165 :- Älskar den då den passar med ett nytt liquid lipstick jag köpt, NYX liquid suede i färgen soft spoken 99:-
Glömde även ta med ett annat Liquid lisptick från NYX i färgen bedtime flirt 89:-. Och NYX matte lipstick i natural som kostade 89:-
Nyx Born to glow liquid illuminator i färgen gleam 99:- Den här är så fin, dock kan det bli ett problem om man är blek då den kan bli lite röd på huden, men det har jag inga problem med! 
Wet ‘n wild ultimate brow kit runt 60 :- Alltid velat prova me  aldrig kännt behovet att köpa men köpte den och tycker sådär om den. Använder sällan och det fanns bara en färg?
Maybelline dream bb fresh 99:- i färgen light. Alltid varit en tjej som använder fondation de senast åren men nu över sommaren kan du va bra att ha något lättare. Den ser så naturlig och fräsch ut på huden. Gillar den verkligen!
Sephora smoothing primer 145:- har lite blandade tankar och åsikter kring denna. Dels för det kommer ut mycket ur pumpen så den kommar bar akunna användas runt 10 gånger men man behöver liksom foortfrande hela pumpen alltså är den ej trög. Den lägger sig på huden fint med hjälper ej till så mycket. 
Urban Decay eyeshadow primer potion 125:- ÄLSKAR DEN. Håller ögonskuggan på plats genom vått och torrt
Mac fluidline brow gelcream 175:- älskar denna också, dock fanns den bara i 4 färger så satsade pch tog dirt blond. 
KICKS eyeshadow i warm maple 89:- Helt okej tycker dock det tar överbetalt då den är lika bra som hm's egan som kostar kring 50 lappen. 
High impact eye colour i färgen shellfish runt 50-60:- fint shimmer och värt pengarna. 
Sen även en duo från ecotools som jag tror kostade 70:- inga speciella tankar kring borstarna 
//Wilma
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela