Wilma och Helena

Hej! Vi är två tjejer födda år 2000 som befinner oss i två olika städer av landet. Vi heter Wilma och Helena. Just nu har vi bestämt oss för att vara anonyma, men vi vet inte hur det blir sen. Vi kallar denna blogg för "easy peasy", men kommer skriva om ungefär motsatsen. Vi kommer bland annat skriva om att allt ibland inte är som det ska, men att det är okej. Det kommer också dyka upp en hel del annat, så stay tuned!

Bal

Publicerad 2016-04-30 14:12:14 i Allmänt,

Efter en lång fredag i skolan så umgicks jag med några vänner. Jag ingår i balkomittèn så vi fick äntligen iväg inbjudningarna efter många om och men. Det är drygt en månad kvar tills balen och stressen över att hitta balklänning är redan stor, men jag blir alltid överstressad. Kan vara att jag ligger och tänker på om mitt kort ligger i jackan eller om jag lagt fram tex mappar så jag inte glömmer det till morgon dagen efter. Iallafall vi hade det allmänt mysigt, skönt då jag varken har några prov eller läxor. Så ingen stress, äntligen andas ut lite. Runt halv sju drog jag ut för en runda i skogen som slutade på hela 9,2 kilmoter. Så skönt att bara vara ute i skogen och springa. Älskar att ha musiken på högsta och bara köra så hårt jag orkar. Eftersom jag har så dålig kondition så brukar jag powerwalka för den mesta delen och sedan springa i uppförsbackarna.  Sen även känslan att komma hem och ta en dusch på det. Amazing. 
 
Vakna extremt tidigt idag, redan klockan 08. Det anser iallafall jag vara tidigt haha. Låg och drog mig i sängen till ungefär halvtio. Behövde handla lite födelsedags presenter till både min syster och bästa vän. Blev Calvin kleins till min bästa vän och lite andra saker till min syster. Köpte även två bhar till mig själv. Hade tänkt att kolla balkänningar på bubbleroom men de hade tydlingen stängt ner. Så tror jag har tänkt att beställa hem några klänningar och sedan skicka tillbaka det som inte passar. Nelly har många fina klänningar, men är så osöker kring min kropp speciellt mina armar och mage så vill försöka dölja det så mycket som möjligt. Vet inte heller om jag kan ha ljusa färger då det ofta gör bleka folk blekare, haha. Problemet med att vara lika blek som jag. 
 
Som sakt är det valborg idag och jag har ingen anning om vad jag ska göra, tror jag ska träffa några av mina bästa vänner och kolla en sväng på brasan. Vart jag bor har det alltid funnits en brasa och sedan ett skunkigt tivoli bervid men iår har det flyttats så vi tänkte gå till en mer avlägsen brasa. Jag hoppas alla ni har en bra valborg! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela