Wilma och Helena

Hej! Vi är två tjejer födda år 2000 som befinner oss i två olika städer av landet. Vi heter Wilma och Helena. Just nu har vi bestämt oss för att vara anonyma, men vi vet inte hur det blir sen. Vi kallar denna blogg för "easy peasy", men kommer skriva om ungefär motsatsen. Vi kommer bland annat skriva om att allt ibland inte är som det ska, men att det är okej. Det kommer också dyka upp en hel del annat, så stay tuned!

Mina senaste smink inköp

Publicerad 2016-06-26 02:33:38 i Allmänt,

Har fått in lite pengar från betyg och presenrkort som avslutningsprsenter så har beställt lite nytt smink. Har även beställt like saker från ebay och aliexpress. Tycker det är ganska kul att köpa från billiga sidor och se hur kvalliten osv är. 
NYX micro brow pencil i färgen i ash brown 99:- Har hört att det ska vara ett bra dupe för anastasia's brow wiz. Jag gillar pennan men det är verkligen extremt lite produkt i! Den är jättesmal och passar till att fylla i håll eller slutet av brynen
 
Urban decay all nighter. 118 ml 245:- på kicks. Älskar denna håller verkligen sminket på plats och man får mycket vara för sminket eftersom det bar akrävs 3-4 sprut. Den har dock en liten udda lukt inget som stör alldelses för mycket. 
Make up forever HD high definition powder har för mig att den kostade 120 :- Enda problemetjag har med denna är att det blir vitt på fotot vilket jag annars även har problem med.
Mac Lip pencil i färgen Whirl har för mig att den kostar 165 :- Älskar den då den passar med ett nytt liquid lipstick jag köpt, NYX liquid suede i färgen soft spoken 99:-
Glömde även ta med ett annat Liquid lisptick från NYX i färgen bedtime flirt 89:-. Och NYX matte lipstick i natural som kostade 89:-
Nyx Born to glow liquid illuminator i färgen gleam 99:- Den här är så fin, dock kan det bli ett problem om man är blek då den kan bli lite röd på huden, men det har jag inga problem med! 
Wet ‘n wild ultimate brow kit runt 60 :- Alltid velat prova me  aldrig kännt behovet att köpa men köpte den och tycker sådär om den. Använder sällan och det fanns bara en färg?
Maybelline dream bb fresh 99:- i färgen light. Alltid varit en tjej som använder fondation de senast åren men nu över sommaren kan du va bra att ha något lättare. Den ser så naturlig och fräsch ut på huden. Gillar den verkligen!
Sephora smoothing primer 145:- har lite blandade tankar och åsikter kring denna. Dels för det kommer ut mycket ur pumpen så den kommar bar akunna användas runt 10 gånger men man behöver liksom foortfrande hela pumpen alltså är den ej trög. Den lägger sig på huden fint med hjälper ej till så mycket. 
Urban Decay eyeshadow primer potion 125:- ÄLSKAR DEN. Håller ögonskuggan på plats genom vått och torrt
Mac fluidline brow gelcream 175:- älskar denna också, dock fanns den bara i 4 färger så satsade pch tog dirt blond. 
KICKS eyeshadow i warm maple 89:- Helt okej tycker dock det tar överbetalt då den är lika bra som hm's egan som kostar kring 50 lappen. 
High impact eye colour i färgen shellfish runt 50-60:- fint shimmer och värt pengarna. 
Sen även en duo från ecotools som jag tror kostade 70:- inga speciella tankar kring borstarna 
//Wilma
 
 
 

Varför kan ni inte acceptera och förstå?

Publicerad 2016-06-17 00:01:00 i Allmänt,

Just nu rinner tårarna. Jag är bara så slut. Varför är det så svårt? så svårt att acceptera hur jag mår. Varför ska jag alltid bli ifråga satt och bli kallad lat osv. Jag vil inte leva och sen att alltid bli frågasat. Nej, sluta snälla. Jag ber er acceptera. 
 
Jag har så länge döljt det, döljt hur jag mådde inför mina vänner. Eller är det verkligen mina vänner? Jag vet inte längre. Det kan inte acceptera att jag inte orkar, jag orkar inte träffa folk, jag orkar inte sova över osv. Jag vill men orkar inte. All min energi används för att försöka överleva så gott det går. Jag var helt ärlig om hur jag mått det senaste månaderna och berättat tydligt varför jag inte orkar. Men endå är det inte okej eftersom det finns folk som har det värre oc jag inte är den enda. Jag har ju pengar, familj och någon stans att bo. Då kan jag inte må dåligt. 
 
Kvällar som denna vill jag faktis in till pysket så jag kan få vara ensam och bara tänka. Bara få ligga i ett vitt rum. Men jag vill int erkänna hur jag misslyckas. Jag känner mig så tom blandat med alla dessa känslor. Snälla hjälp mig, jag kvävs. Jag känner hur den här sommaren kommer påverka mig så negativt. Dom jag och mina vänner håller på lär jag bli ensam i sommar. Sen när jag börjar gymasiumet kommer det nytt folk men min "bästa vän" kommer gå i samma klass och vem skulle vilja va vän med mig. En deprimerad och ångestful tjej som inte orkar med livet. Jag vill bara sluta, sluta med alla tankar. 
 
Hej jag heter Wilma, och idag hatar jag livet. Livet är så enormt jobbigt och jag kan inte ta hand om alla känslor. Jag heter Wilma och håller på att få ett återfall, ett fall ner i de mörka djupet. Det mörka djupet som jag så länge kämpat för att komma ur. Jag vill inte ner ditt igen. Dettig mig så lång tid att inse att det fanns en Wilma utan det mörka molnet, självskadan och hatet. Nu när jag lyckats går jag ner i mörkret igen. Vad gör jag för fel? Varför kan jag inte få leva utan det mörka molnet. Varför blev jag den där deprimerade tjejen som inte vill leva vissa dagar. Jag har slutat med självskadan, det var jobbigt men värt det jag. Jag antar att det är ett framsteg. Men jag vill bara plåga mig själv, för det känns som jag måste. Jag förtjänar det, men nu finns det en spärr. Jag vill inte svika min mamma.
 
Jag kvävs, hjälp.
Wilma

Gör mig hel

Publicerad 2016-06-15 00:23:51 i Allmänt,

Samtidigt som jag inte vill känna så letar jag alltid efter något. Något som gör mig hel, så jag kan sluta leta. För jag letar och letar men hittar aldrig personen som ska göra mig hel. I flera års tid så var jag tom och hade knappt några känslor. 
 
Jag känner känslor nu, men det är jobbigt. För känslorna är så stora och överväldiga, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Därför letar jag jag letar efter min trygga källa, min trygga person. En grund. Men jag hittar aldrig den där personen. Jag hatar mig själv för detta, jag vill inte behöva förlita mig på en person, jag vill kunna vara glad må bra och känna mig hel utan att behöva den personen. För om jag fäster mig vid personen så är jag så rädd, rädd att han lämnar mig. Rädd för att bli sårad. Men jag är även rädd för att dö ensam och oälskad. Jag tror jag kommer dö ensam och oälskad.
 
Jag visar mig så stark för omvärlden, men jag är så trasig och sårbar. Jag ställer frågan ofta. Vem är jag? Varför blev jag såhär och varför vill jag inte leva idag? Hur ska någon kunna älska mig när jag inte ens älskar mig själv. Livet är ett mysterium och jag som kontrollfreak vill veta allt. Även fast jag har börjat se omvärlden med nya ögon så tveckar jag, jag tveckaar så ofta. Är livet verkligen värt att leva? Visa dagar tycker jag att det är värt alla tårar, men visa dagar vill jag inte. Jag vill inte se framtiden. Särsklit sena kvällar som dessa då jag inte riktigt kan sluta tänka och bara vill somna. Jag sover så fruktansvärt dåligt även fast jag tar både circadin och melatonin, kommer ihåg på pysket att jag fick något vattenlöst medecin som nockade ut mig direkt, hade ju varit skönt om man hade sån hemma. Just i denna stund hade jag önksat att jag kunde gå ut och springa i skogen, men jag vågar inte. Jag vågar inte vara ensam ute på kvällarna. Samhället är så fucked up. 
 
//Wilma
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela